¨Žalosno je da danas moramo braniti naše dostojanstvo¨

Franjo Lucić i Alojz Tomašević s braniteljima u Savskoj
(FOTO: PSzupanija.hr)

14.11.2014. | PSzupanija.hr/M.N.
Pregleda: 4068

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i Franjo Lucić, saborski zastupnik iz Pleternice, posjetili su danas hrvatske branitelje koji već 26. dan prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Zagrebu.

Razgovarajući s iscrpljenim i umornim braniteljima, među kojima su i hrvatski branitelji iz Požeško-slavonske županije, župan Tomašević i saborski zastupnik Lucić iskazali su potporu u njihovim nastojanjima da konačno dobiju ono što im pripada, a pogotovo hrvatskim vojnim invalidima, objavljeno je na službenoj stranici Požeško-slavonske županije.




- Nadam se da nećete opasnije ugroziti svoje, ionako već narušeno zdravlje i da ćete uskoro biti u svojim toplim domovima, sa svojim obiteljima. Došao sam danas jer najiskrenije poštujem hrvatske branitelje kojima i sam, kao umirovljeni general Hrvatske vojske, pripadam. Žalosno je da nakon rata kojim smo branili, obranili i stvorili našu domovinu, danas moramo braniti naše dostojanstvo. Hrvatski vitezovi pobijedili su u ratu, pobijedit će i u miru - rekao je župan Tomašević.




Lucić i Tomašević su potom skupa s predstavnicima hrvatskih branitelja Požeško-slavonske županije zapalili svijeće za pokojnu hrvatsku braniteljicu Nevenku Topalušić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI