Nagodinu će se parkiranje naplaćivati u cijeloj Bolničkoj ulici

Bolnička ulica u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

10.11.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6570

U redakciju nam se javio čitatelj s pitanjem što je s naplatom parkirališnih mjesta u Bolničkoj ulici u Pakracu, odnosno koja se mjesta naplaćuju, a koja ne.

Podsjećamo da u Bolničkoj od srpnja prošle godine vrijedi nova regulacija prometa kojom su vozači na raspolaganju dobili novih 28 parkirališnih mjesta od kojih dva za osobe s invaliditetom. Pojašnjenje smo zatražili od Marije Čar, voditeljice Odsjeka za graditeljstvo i komunalne djelatnosti Grada Pakraca.




- Režim naplate parkirališnih mjesta u Bolničkoj ulici vrijedi za mjesta od Trga dr. F. Tuđmana do skretanja u ulicu Prilaz na Mali most. Za kupovinu karata za parkiranje na tim mjestima koriste se parkirni automati u gradu, a najbliži su u ulicama Hrvatskih velikana i Gojka Šuška. Što se tiče ostalih parkirališnih mjesta, očekujemo da ćemo njihovu naplatu organizirati sljedeće 2015. godine, ovisno o proračunskim mogućnostima, jer za naplatu ćemo u Bolničkoj ulici morati postaviti još jedan parkirni automat - rekla je na ovu temu Marija Čar.


U praksi to znači da se trenutačno naplaćuje 6 parkirališnih mjesta dok će, prema najavama iz Grada, ostalih 22 u naplatu nagodinu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI