Borba za naslov: I Čaglinčani i Jakšićani vjeruju u ulazak u 1. ligu

NK Omladinac - grb
(FOTO: Općina Čaglin)

28.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4376

Završen je jesenski dio prvenstva 2. županijske nogometne lige. Nogometni klub "Omladinac" iz Čaglina jesenski je prvak i glavni favorit za ulazak u 1. županijsku ligu.

Omladinac ima 4 boda više od drugoplasiranog Jakšića i u Čaglinu vjeruju kako će prednost zadržati i u nastavku sezone.

- Cilj nam je definitivno osvojiti naslov i ući u 1. ligu. U prvom dijelu sezone imali smo jedan poraz, nijedan neriješen susret i sve ostalo smo pobjeđivali - rekao nam je Goran Blagojević, predsjednik Omladinca.


- Imamo mali problem s treninzima, tu vidim još prostora za napredak. Svi naši igrači su amateri, klub nema mogućnosti da ih plaća pa igraju iz ljubavi. Mnogi od njih nisu iz samog Čaglina pa često ne mogu doći na treninge. Kad uđemo u viši rang, vidjet ćemo što možemo učiniti da ojačamo ekipu - dodaje Blagojević.


Iako je čaglinski klub u prednosti, na proljeće im neće biti lako jer drugoplasirani NK Jakšić također misli ozbiljno. Jakšićani u posljednjih 7 utakmica nisu primili gol i sigurno se također nadaju naslovu.

- Nama je od početka sezone cilj da se vratimo u 1. ligu. Startali smo loše, izgubili smo kod kuće od Omladinca, ali zadnjih sedam utakmica nismo poraženi i sad je ekipa u formi. Vjerujem da ćemo nastaviti ovaj pozitivni niz i osvojiti naslov - rekao nam je Dino Gurdon, trener Jakšića.

2. ŽNL - tablica - jesen

1. Omladinac (Čaglin) - 24
2. Jakšić - 20
3. Kamen (Vetovo) - 15
4. Sulkovci - 15
5. Dinamo (Rajsavac) - 13
6. Graničar (Zagrađe) - 13
7. Dobrovac - 13
8. Croatia (D. Obrijež) - 8
9. Hrv. dragovoljac (B. Drenovac) - 6
10. BSK (Biškupci) - 4


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI