Što će biti sa skate parkom: ¨Dovest ćemo ga u funkciju¨ (foto)

Skate park u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

28.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4761

"U okviru financijskih mogućnosti nastojat ćemo urediti skate park jer smatram da ljudi koji ga koriste zaslužuju imati prostor za svoje aktivnosti", rekao nam je požeški gradonačelnik Vedran Neferović.



Nakon informacije da su krenuli radovi na prilično uništenom skate parku na Sportsko-rekreacijskom centru pokušali smo saznati više. Zapravo jučer su radnici krenuli s raščišćavanjem dotrajalih elemenata, a danas tamo nismo zatekli nikoga. Prema riječima gradonačelnika Neferovića, zasad će se elementi samo sanirati kako bi se mogli koristiti, a daljnje uređenje, što podrazumijeva i nove elemente, ovisit će o financijskim mogućnostima Grada i proračunu za sljedeću godinu.





- Park se treba dovesti u funkciju, rasvjeta se također treba riješiti. To je ono što ćemo u narednom razdoblju učiniti. Jasno mi je da su parku potrebni novi elementi, ali mislim da se taj trošak penje na nekih 300.000 kuna. Vidjet ćemo hoće li se oni moći isfinancirati - dodaje Neferović.



- U svakom slučaju, želim da sadašnji skate park bude u funkciji i da ga mladi mogu koristiti. Očekujem i od korisnika skate parka da pomognu, da to bude uredan prostor bez smeća - ustvrdio je Neferović.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI