Lipičani još uvijek bez poraza: ¨Ne smatramo da je prvenstvo riješeno¨

NK Lipik 1925
(FOTO: Mario Barać)

27.10.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3832

Posljednje jesensko, 9. kolo 3. županijske nogometne lige donijelo je derbi vodećeg Lipika 1925 i drugoplasiranog Dinama iz Badljevine, ali rezultatske neizvjesnosti nije bilo. Lipik je u Badljevini slavio s uvjerljivih 1:5 i tako potvrdio naslov jesenskog prvaka s maksimalnim učinkom od 8 pobjeda u isto toliko odigranih utakmica.

 Badljevčane je načeo Ognjen Kafka, a do poluvremena je prednost Lipika povećao Matteo Brisinello. Domaći u nastavku smanjuju golom Krune Halupeckog, ali onda Kafka svojim drugim golom te igrači s klupe Kristijan Ivandić i Vedran Macura potvrđuju pobjedu Lipika.




Lipik je tako opravdao ulogu favorita lige koju je imao prije početka prvenstva, a zadovoljan je i trener Dinko Bešlić.


- I u Badljevini je bilo jasno da je na dečkima da pokazu svoju kvalitetu koju imaju. Ušli su ozbiljno u utakmicu, prije svega poštujući protivnika zbog njihovih dosadašnjih rezultata i zahvaljujući toj ozbiljnosti odigrali odličnu utakmicu, usprkos teškom terenu. Bilo smo bolji od prve do zadnje minute i zasluženo pobijedili. Cijele ove polusezone dečki su pokazali ozbiljnost, prihvatili su se ovoga ozbiljno od prvog dana i rezultat je morao biti takav kakav je. Cilj i dalje ostaje isti, a to je osvajanje naslova prvaka na kraju prvenstva i plasman u 2. ŽNL. U svaku narednu utakmicu ući ćemo s ciljem da pobijedimo. Bez obzira na 8 bodova prednosti, ni ja ni igrači ne smatramo da je prvenstvo riješeno i zato ćemo i dalje ozbiljno trenirati i raditi, samo tako se može ići u viši rang - ističe Bešlić.



Nije želio nikoga od igrača posebno isticati jer, kako kaže, svi su na svojim pozicijama odigrali ono što se od njih tražilo. Ipak, najbolji strijelac Lipika ove jeseni je Ognjen Kafka koji je od 29 lipikovih golova, postigao 8.

Poredak - jesen:

1. Lipik 1925 - 24
2. Dinamo (Badljevina) - 16
3. Parasan (Golobrdci) - 16
4. Graničar (Bučje) - 13
5. Poljana - 12
6. Slavonija (Prekopakra) 11
7. Eminovci - 7
8. Ovčare - 4
9. Jovača (Marino Selo) - 1



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI