Vidovčani preuzeli vodstvo: ¨Sad će se svi na nas paliti¨

Vidovčani slave nakon postignutog gola
(FOTO: Anđelko Banović)

26.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8154

Prva županijska liga sve je zanimljivija, a osobito žestoka borba vodi se na samom vrhu ljestvice. Nogometaši Dinama iz Vidovaca danas su uvjerljivom pobjedom 4:0 protiv gostiju iz Pavlovaca osvojili 3 boda i preuzeli vodeću poziciju. Dvostruki strijelac bio je Josip Ciglar, a još po jedan gol postigli su Matej Romštajn (11 m) i Danijel Krstanović. Kad smo nazvali trenera Krešu Poletija, u prostorijama kluba već se slavilo.

- Utakmica je bila teška. Budući da smo znali za rezultat sinoćnjeg susreta u Kuzmici i mogućnost da preuzmemo vodstvo, igrači su ušli nervozno. Protivnik je bio dobar, igrao je zatvoreno. Kako je utakmica išla dalje, moji igrači su se razigrali i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili - rekao je Poleti.







Poleti: Bit će teško to obraniti

Dinamo je dva kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva dospio na 1. mjesto, a da im to nije ni bio cilj.

- Nama su iz Uprave kluba rekli da budemo među prvih pet, međutim ovo nam se otvorilo, to je rezultat našeg rada i treninga, svaka čast igračima. Samo, sad će biti teško to obraniti jer svi će se paliti na nas - dodaje trener vidovačke momčadi.



Marjanović: Ispričavam se gledateljima

- To je bila jednosmjerna utakmica u kojoj su moji igrači prvi udarac prema njihovom golu uputili u 80. minuti. Zadovoljan sam rezultatom jer moglo je biti i puno gore. Ispričavam se gledateljima zbog odnosa igrača, a posebno našim navijačima kojih je iz utakmice u utakmicu sve manje.

Tonemo sve dublje. Klub postoji 40 godina, a ovo je najgora generacija u povijesti. Da igraju s veteranima, izgubili bi. Mene je sram - rekao nam je Dražen Marjanović, trener Mladosti iz Pavlovaca.





"Ne znam što ću, usr`o sam se"

U Kaptolu je domaća momčad savladala goste iz Velike s 4:2 u utakmici punoj preokreta budući da su gosti u dva navrata poveli. Za Kaptol su golove postigli Dominik Čakalić, Valentin Pranjić, Josip Pavić i Ivan Petrović, a za Papuk Toni Hojsak i Domagoj Ivić. Dok u kaptolačkoj momčadi vide čistu i zasluženu pobjedu, u Papuku tvrde da je glavnu ulogu odigrao sudac.

- Bila je to skoro odlična utakmica. Mi smo primili dva gola u trenutcima dok smo dominirali i nakon naših pogrešaka, tako da možemo biti zadovoljni. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Papuk je dobra momčad, čestitam i njima na korektnoj igri - rekao je Zdenko Mazanik, trener Kaptola.

- Iako smo došli bez nekolicine standardnih igrača, mogu reći da smo dobro odigrali. Vodili smo u dva navrata, ali što da vam kažem kad mi je glavni sudac došao na poluvremenu i rekao: "Ne znam što ću. Toliki pritisak vrše na mene, usr`o sam se" - tvrdi Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

- Sudac je nakon toga igrao neku "svoju utakmicu", čak su mi domaći navijači rekli da je suđenje bilo 70:30 u njihovu korist. Svirao je nepostojeći penal koji su oni promašili, nije vidio igranje rukom, nije vidio puno toga, ma smiješno - dodaje Kljajić.

U Trenkovu žestoko, jako malo igre

U derbiju lokalnih rivala, trenkovačke Sloge i mihaljevačke Croatije, slavili su domaćini iz Trenkova minimalnom pobjedom 1:0. Jedini gol je postigao Davor Kaurić.

- Utakmica je bila tvrda. Zapravo, jako tvrda, čak na trenutke i previše. Bilo je dosta oštrih startova. Na kraju, mislim da je Sloga pobijedila jer je bolja, a Croatiji želim sve najbolje već od sljedećeg kola - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge iz Trenkova.

- Težak teren, igrači se međusobno poznaju pa je bilo i previše nervoze. Jako malo igre. Meni je drago da smo uspjeli cijelo poluvrijeme s igračem manje igrati 0:0. Trenkovo je zasluženo pobijedilo, ali po meni bilo je previše nepotrebne nervoze u igri - komentirao je Željko Mitrović, trener Croatije iz Mihaljevaca.

Bučani "zgazili" Kutjevčane

Nogometaši Buka nisu dozvolili nikakvo iznenađenje na svom terenu. Uvjerljivo su savladali goste iz Kutjeva rezultatom 5:1, a trener gostujuće momčadi nije imao nikakvog prigovora. - Zaslužena pobjeda domaćina - rekao nam je Stipo Martinović.

U jučerašnjim utakmicama najveće iznenađenje priredili su igrači iz Stare Lipe koji su u gostima odigrali neriješeno s dosad vodećim Tim osvježenjem. U Požegi je također bilo prilično neizvjesno jer je domaća Požega povela protiv Slavena iz Gradca. Međutim, Gračani preokreću rezultat i pobjeđuju s 1:2.

Novak: Podcijenili smo Lipu

Dodano u 18:55
Dobili smo i izjavu Zdravka Novaka, predsjednika NK Tim osvježenja iz Kuzmice, momčadi koja je nakon jučerašnjeg remija na domaćem terenu s posljednjom na ljestvici Lipom izgubila vodeću poziciju.

- Mi smo totalno podcijenili Lipu. Lipa dobro igra. Čak smo imali sreće jer su vodili 1:2, pred kraj smo ih sustigli - rekao nam je Novak.

Tablica 1. ŽNL - 9. kolo

1. DINAMO (Vidovci)............20 (21:8)
2. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)....19 (21:12)
3. SLAVEN (Gradac).............19 (15:11)
4. KAPTOL......................17 (15:5)
5. SLOGA (Trenkovo)............16 (15:11)
6. BSK BUK.....................14 (20:14)
7. PAPUK (Velika)..............11 (14:11)
8. POŽEGA.......................9 (11:16)
9. MLADOST (Pavlovci)...........9 (15:21)
10. KUTJEVO.....................9 (9:19)
11. CROATIA (Mihaljevci)........7 (5:17)
12. LIPA (Stara Lipa)...........4 (7:22)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI