Bruno i Patricia osvojili zlato na natjecanju u Virovitici

Bruno i Patricia s trenerom
(FOTO: PK Body Art)

26.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5058

Požeški Powerlifting klub Body Art sudjelovao je s dvoje natjecatelja na jučerašnjem natjecanju Virovitica Open gdje su powerlifteri imali prilike dokazati kako su se pripremili zadnjih mjeseci.

Bruno Del Vechio nastupio je po prvi put i to u kategoriji kadeta do 93 kilograma, a već poznata požeška powerlifterica Patricia Januš u kategoriji žene open do 57 kg.

- Zbog manjeg broja natjecatelja znali smo da će biti medalja, ali Patricia i Bruno su svojim sjajnim dizanjima osigurali da one bude zlatnog sjaja. Oboje su pobijedili u svojoj kategoriji, a zatim je Patricia još jednom pobijedila i u apsolutnoj kategoriji i osvojila pehar za najbolju natjecateljicu.


Bruno je sjajno dizao, bez treme iako mu je prvo natjecanje. Sada ima prve službene rezultate: čučanj 160 kg, bench press 100 kg, mrtvo dizanje 180 kg. Patricia je zbog ozljede imala problema pri čučnju i podigla 82,5 kg, što nije njezin najbolji rezultat, ali je u bench-pressu ponovila osobni rekord od 62,5 kg, a u mrtvom dizanju je postavila novi osobni rekord od 115 kg.


Zadovoljni smo se vratili s 4. Virovitica Opena i nakon kraćeg odmora krećemo s tromjesečnim pripremama za državno prvenstvo krajem siječnja sljedeće godine - komentirao je Robert Međugorac, trener kluba Body Art.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI