Uz snašu i baju napravile divovsku jabuku (foto)

Učenici Obrtničke škole napravili su velike jabuke
(FOTO: Lidija Galić)

15.10.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 5014

Snaša i baja u Osječkoj ulici od danas su dobili "pojačanje". Učenici tekstilnog smjera Obrtničke škole izradili su velike jabuke koje će tamo ostati naredna dva tjedna.

- Konstrukciju smo izradili od žice, a ostalo od platna. Nije nam trebalo puno vremena jer je nastavnica unaprijed razradila ideju. Sad bojamo sprejem, dodajemo list i to je to - rekla nam je Ana Matijević, učenica drugog razreda Obrtničke škole.







- Poljoprivredno-prehrambena, Obrtnička i Tehnička škola domaćini su ove godine 19. izložbe jabuka. Ovo je naša druga suradnja s Poljoprivredno savjetodavnom službom. Dobili smo zadatak osmisliti velike jabuke kao svojevrsnu najavu izložbe koja će biti održana 25. i 26. listopada. Osim jabuka posjetiteljima će biti ponuđeni proizvodi od jabuka, rakije, pekmezi, štrudle i još puno toga - najavila je Katarina Bajt, nastavnica tekstilne grupe predmeta u Obrtničkoj školi.





Nakon Dana jabuka snaše, baje i jabuke bit će ukolonjeni, a učenici ove škole već sad se raduju nekim novim događajima za koje će ponovno dati mašti na volju i ukrasiti svoj grad.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI