Neferović: Želimo da u ovom gradu bude što više zdravih ljudi

Otvorenje Rekreacije
(FOTO: Lidija Galić)

14.10.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 11234

Požeška Rekreacija danas je i službeno otvorena. Uređenje je krenulo u svibnju, a u konačnici će, po završetku parkirališta, koštati oko četiri milijuna kuna. Milijun i pol kuna osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja.






- Pokazali smo da smo ispunili svoje obećanje građanima da ćemo voditi brigu kako trošimo proračunski novac. Želim da u ovom gradu bude što više mladih i zdravih ljudi, a manje onih opterećenih bolešću i ovisnostima. Ovo je jedan od koraka da u Požegi toga ne bude – rekao je na svečanosti otvaranja gradonačelnik Vedran Neferović.






Dodao je da su završetak radova na Rekreaciji Požežani iščekivali s nestrpljenjem što potvrđuju njihovi dolasci unatrag desetak dana iako radovi nisu u potpunosti bili završeni.

Na Sportsko rekreacijskom centru uz košarkaško i mini košarkaško igralište tu je i suvremeno opremljeno dječje igralište veličine oko 400 četvornih metara, nogometna igrališta s umjetnom travom i rasvjetom, rukometna igrališta, boćalište za umirovljenike te sprave za vježbanje na otvorenom. Uređena je i šetnica dužine oko 540 metara.

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI