Moravek i dalje kritično; izrazi podrške stižu sa svih strana

Vlado Moravek doživio je tešku nesreću na treningu pred utrku u Žminju
(FOTO: Vatrogasci Rovinj/Facebook)

13.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 21433

Iako danas u Kliničko bolničkom centru Rijeka nismo mogli dobiti službene informacije o stanju Vlade Moraveka, natjecatelja iz Jakšića koji je u subotu navečer teško stradao u nesreći na treningu pred autoutrku ubrzanja u Žminju kod Rovinja, iz izvora bliskih ozlijeđenom vozaču doznajemo kako je i dalje vrlo kritično.

Vlado je, naime, još uvijek u komi. Ima niz unutarnjih ozljeda i krvarenja i na životu ga održavaju aparati. Navodno će ga liječnici sutra pokušati probuditi iz kome.

U međuvremenu višestruki pobjednik utrka diljem Hrvatske i ovog dijela Europe prima izraze podrške sa svih strana - od kolega natjecatelja do brojnih prijatelja koji su jučer obasuli njegov Facebook profil porukama potpore i željama za brzim oporavkom. "Pobijedio si u mnogim utrkama, pobijedit ćeš i ovu!", samo je jedna u nizu poruka. Javljaju nam i kako će se za njegovo ozdravljenje održati sveta misa večeras u 18,30 sati u požeškoj Katedrali sv. Terezije Avilske.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI