Posvađali se i potukli: Muškarac (47) izboden nožem

Ulica Alojzija Stepinca
(FOTO: Lidija Galić)

13.10.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 11209

Tučnjava koja se u četvrtak navečer dogodila u Požegi, prekvalificirana je i riječ je o pokušaju ubojstva. Iz policijskog izvješća doznajemo da su se te večeri, oko 19 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Alojzija Stepinca sukobila dvojica muškaraca starosti 47 i 56 godina. Nakon verbalnog obračuna 56-godišnjak je nožem teško ozlijedio 47-godišnjaka.

Vlasnik Tom kluba, jedinog ugostiteljskog objekta u Ulici Alojzija Stepinca tvrdi da se to nije dogodilo u kafiću nego na parkiralištu ispred njega.

- Riječ je o dvojici Požežana. Navodno se poznaju otprije i to su njihove privatne razmirice. Nitko nije vidio što se točno događalo, a čim me konobar obavijestio došao sam u lokal. Zatekao sam ih na terasi. Sve se dogodilo ispred, a ne u lokalu. Ubrzo je došla policija i hitna te su ozlijeđenog odvezli u bolnicu. Ne znam o kakvim je ozljedama riječ - rekao nam je vlasnik Tom kluba Tomislav Prpić.


- Ozlijeđeni je zadobio dvije ubodne rane nožem u lijevu stranu trbuha. Sanirali smo ozljede i nalazi upućuju na zadovoljavajući oporavak. Ozlijeđeni se pomalo kreće, opće stanje je dobro i za sada nema životne ugroze - rekao nam je traumatolog u požeškoj bolnici dr. Duje Gverić.


Protiv 56-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela pokušaja ubojstva.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI