Izgorjela garaža s 2 automobila: ¨Dobro da nitko nije stradao¨ (foto)

Požar u Doljanovcima gasila su 3 DVD-a i JVP PSŽ
(FOTO: Aleksandar Grlić)

09.10.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 11735

"Nešto prije 22 sata smo shvatili da nam gori garaža. Nismo mogli ni automobile izvući, ni približiti se", priča Vlado Mijoković, mještanin Doljanovaca pokraj Kaptola kojemu je samo brza intervencija DVD-a iz Doljanovaca, Podgorja i Kaptola te Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije spasila obiteljsku kuću i krov nad glavom.






Obitelj Mijoković je ostala bez osobnih automobila marke Fiat i Volkswagen kao i cijele garaže, ali požar je barem lokaliziran i spriječena je još veća šteta. Vatrogasci još ostaju dežurati preko noći.






- Vatru je primijetila supruga i susjedi kojima je bilo lakše vidjeti požar nego nama kad smo bili u kući. Primijetili smo dim i eksploziju akumulatora i rezervoara. Bilo je nekoliko eksplozija. Isključena nam je struja, ostali smo bez automobila. U šoku sam. Dobro je što nitko nije stradao i što nismo otišli spavati. Vatrogasci su spriječili da se požar ne proširi - ispričali su nam Vlado i Renata Mijoković.





- Gasio je ukupno 21 vatrogasac. Stigli smo u 22 sata, požar je lokaliziran za 22 minute. Ugašen još neće biti, dečki će ostati preko noći na dežurstvu. Stradala je garaža i dva osobna vozila, na vrijeme smo spriječili širenje požara na susjednu prostoriju. Imali samo dva požara u sušarama u zadnjih mjesec dana, ovo nam je jedan od većih požara u posljednje vrijeme. Uzrok požara je vjerojatno neki kvar na instalacijama, ali to još istražuje policija - rekao nam je Josip Svoboda, zapovjednik DVD-a Kaptol.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI