Grošić opet najbolji: ¨Turnir je bio jak, no nisam imao velikih izazova¨

Siniša Popović i Dino Grošić
(FOTO: Aleksandar Grlić)

29.09.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4019

Dino Grožić je najbolji tenisač Otvorenog prvenstva Teniskog kluba Požega, održanog proteklog vikenda na teniskim terenima pored Orljave. Grošić je u polufinalu s lakoćom savladao Ninu Abramovića rezultatom 6:0 i 6:3, a u finalu Sinišu Popovića s 6:2 i 6:1 u setovima.

Popović je imao nešto teži put do finala, u napetoj poluzavršnici je savladao Josipa Kellera (4:6, 7:5 i 6:1). U utješnom turniru tenisača koji su ispali u prvom kolu pobijedio je Antun Petrić.

- Pobijedio sam već šest-sedam puta od 2006. godine, ali nisam igrao svake godine. Turnir je ove godine bio jak s 30 natjecatelja, no nisam imao nekih izazova. Tenisom se bavim 20 godina, od svoje četvrte. Početci su bili s roditeljima. Iz teniske sam obitelji, to nam je tradicija. Trenutačno rekreativno igram drugu tenisku ligu za Vinkovce, šesti smo i imam omjer 3:3. U petak idem na turnir u Bihać. Prošle godine sam tamo igrao finale, ali ne bavim se više profesionalno tenisom. Sad mi je to samo rekreacija i treniram djecu, ali ipak je ostala velika strast - rekao nam je Dino Grošić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI