Maratonom i polaganjem vijenaca obilježena godišnjica u Kamenskoj

Predstavnici Požeško-slavonske županije polažu vijenac na spomen obilježju u Kamenskoj
(FOTO: PSzupanija.hr)

26.09.2014. | PSzupanija.hr/M.N.
Pregleda: 4795

Prva vojna akcija s ciljem oslobađanja Požeštine od agresora započela je na današnji dan prije 23 godine. U čast poginulim hrvatskim braniteljima požeška HVIDRA organizirala je i ove godine memorijalni maraton od Požege do Kamenske na kojem je sudjelovalo desetak maratonaca s područja Požege, Slavonskog Broda i Zagreba.






Prije polaska maratonce su sa Trga 123. brigade u Požegi ispratili požeško - slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenik župana Ferdinand Troha i gradonačelnik grada Požege Vedran Neferović. Maratonci su svoj put, dug 24 kilometra, istrčali za tri sata te je nakon toga u Kamenskoj, kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, odana počast hrabrim hrvatskim vitezovima. Predstavnici udruga, Požeško-slavonske županije te gradova i općina položili su vijence i zapalili svijeće, objavljeno je na službenoj stranici Požeško-slavonske županije.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI