Pozdrav studentima 5: Dođite na najveći party u Pleternici!

Pozdrav studentima 2013.
(FOTO: Arhiv)

23.09.2014. | Udruga MZM
Pregleda: 6099

Udruga "Mladi za mlade" u suradnji s Akademskom zajednicom "Ante Starčević" organizira tradicionalni, 5. po redu party "Pozdrav studentima" koji će se održati u petak, 26. rujna u pleterničkoj kino dvorani. Posjetitelje će zabavljati rock grupa "Beznadni slučaj", a prije i poslije atmosferu će podizati DJ-i uz light show.



Kao i prijašnjih godina, konzumacija pića je besplatna, a bit će moguća svima onima koji se udruzi odluče donirati 50 kn. Donirati možete kupnjom bona na sam dan partyja ili u kafićima CB Red tab i CB Majestic.





- Događaj tradicionalno potpomažu lokalni ugostitelji uz pokroviteljstvo Grada Pleternice kojima ovim putem zahvaljujemo – navodi Daniel Gazilj, predsjednik Udruge "Mladi za mlade".

- Kao i svake godine očekujemo odličan odaziv studentske i mlade populacije uz još bolju zabavu i provod - istaknuo je predsjednik organizacijskog odbora Bruno Banožić.



Početak partyja "Pozdrav studentima" najavljen je za 21 sat.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI