Adriano na jednom mjestu pruža cjelokupnu njegu tijela i kose (foto)

Adriano Peić, vlasnik beauty salona Adriano u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

17.09.2014. | Promo
Pregleda: 19645

U četvrtak od osam sati svoja vrata u Požegi otvara novi beauty salon Adriano u Primorskoj ulici 20. U vrlo ugodnom ambijentu, dvoetažnog prostora od gotovo 70 četvornih metara, na jednom mjestu možete obaviti cjelokupnu njegu kose i tijela.



- Nudimo sve vrste frizerskih usluga po vrlo povoljnim cijenama. Muško šišanje košta 20, a žensko 25 kuna. Bojanje kose kod nas je 90 kuna te uz široku paletu boja iz naše ponude možete donijeti i vlastitu boju. Osim toga nudimo cjelokupno uređenje noktiju na rukama i nogama, od ugradnje umjetnih noktiju do postavljanja trajnog laka. Tu je i manikura ruku – rekao nam je vlasnik salona Adriano Peić.







Beauty salon Adriano u ponudi ima i anticelulitni program, cjelokupnu i parcijalnu masažu tijela i bodywrapping. Za svečane trenutke u beauty salonu Adriano će vas našminkati u skladu s najnoviji trendovima.





- Posebnost našeg salona je ekstenzija trepavica. Po tome smo jedinstveni u gradu, a uskoro planiramo uvesti i najnoviju, japansku metodu uređenja obrva– najavljuje Adriano Peić.





- U našem beauty salonu nema čekanja jer za sve usluge možete se naručiti na broj mobitela 099/ 776 13 16 ili jednostavno dođite osobno u Primorsku 20 i naručite se. Prepustite se osoblju koje uz stručne kompetencije iza sebe ima i bogato iskustvo u njezi kose i tijela – pozivaju iz Adriana.

Radno vrijeme beauty salona Adriano je od ponedjeljka do petka od 8 do 12 i od 16 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI