U dijelovima Pakraca i Lipika voda nije za piće

pitka voda
(FOTO: Lidija Galić)

11.09.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3432

Zbog oborina na području Gornje Šumetlice došlo je do oštećenja na vodozahvatu koje je uzrokovalo privremeni prekid isporuke vode za piće na području vodoopskrbnog sustava Pakrac - Lipik.

Zahvaćena količina vode se redovito dezinficira i pročišćava, stoga je zdravstveno ispravna, no u pojedinim dijelovima Pakraca i Lipika kućanstvima će biti osigurana samo tehnička voda koja nije za piće i to: u Lipiku u ulicama I. Gundulića, Čakovečkoj, I. Meštrovića, I. Mažuranića i u dijelu Jadranske (preko mosta), u Donjem Čagliću cijelo naselje, u Pakracu - ulice Osječka, Vukovarska, Križnog puta, M. Krleže, K. Branimira, Vinogradska, Bljesak, Kragujski put, Fiškalovac, Šeovački put, Veberov sokak, Sedlar, Pepe Polaka i Nikole Oršanića.

Poduzimaju se sve potrebne mjere za što bržu normalizaciju vodoopskrbe, javljaju iz Voda Lipik te mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI