Neuspjela provala, uspješna krađa: Nestao novac i lijekovi

Miroslav Kovač
(FOTO: Matea Pandžić)

09.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4884

Nepoznati je počinitelj iz prostorija Uzgojno poslovno obrazovnog centra "Simentalac" i veterinarske ambulante u poslovnoj zoni Kamenjača u Kutjevu ukrao razne lijekove i novac, doznajemo iz policijskog izvješća.

- Primijetili smo da je netko pokušao provaliti kroz vrata, međutim nisu bila razvaljena. Zvali smo policiju i pregledali prostorije. Nismo primijetili da nešto nedostaje. Međutim, kad su oko 15 sati veterinari išli po lijekove u posebnu prostoriju, u kojoj su pohranjeni, vidjeli su da nema lijekova. Sve je bilo otvoreno i razbacano. Ponovno smo zvali policiju. Nestao je i novac iz blagajne, sveukupne vrijednosti oko 25 tisuća kuna - rekao nam je Miroslav Kovač, upravitelj UPOC-a.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava, javlja Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Policija traga i za počiniteljem krađe koja se dogodila tijekom proteklih tjedan dana u Batinjanima kod Pakraca. Nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjakinje u kojoj nitko ne živi te ukrao razne predmete.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI