Obustavljena potraga: Mladić (27) pronađen u Staroj Lipi

Duško Janković
(FOTO: Nestali.hr)

08.09.2014. | M. Nakić/L. Galić
Pregleda: 11337

Iz Policijske uprave požeško-slavonske javljaju o nestanku mladića s požeškog područja. Riječ je o Dušku Jankoviću, 27-godišnjaku iz Drškovaca, koji se danas udaljio iz kuće.

Duško je visok 175 centimetara, ima ravnu crnu kosu i zelene oči. Ako ste ga danas vidjeli ili imate saznanja o tome gdje bi mogao biti, nazovite 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Dodano u 16,50


Policiju je o njegovu nestanku obavijestila Duškova pomajka Jadranka Vučković koja s nestalim mladićem stanuje u istoj kući.


- Naći ću ja svog Duška, moram ga naći - rekla nam je Jadranka koja je za odlazak svog posinka doznala od susjeda.


Foto: Lidija Galić

- Išla sam s mlađim sinom u školu i bolnicu na previjanje. Kad sam se vratila, susjed mi je rekao da ga je vidio u Zagrebačkoj ulici. Znaju svi da je bolestan. Ima autizam, ne zna reći ni tko je ni gdje stanuje. Nema orijentaciju u prostoru i vremenu i slaže samo kratke rečenice koje nikome ništa ne znače. Odmah sam se vratila tražiti ga, ali nije ga više bilo - prepričava.

Boji se da ga je netko stavio u automobil i nekamo odvezao. Išla je sa zetom do Nove Gradiške i nisu ga nigdje vidjeli.

Ovo nije prvi put da je Duško otišao od kuće, ali se vraćao za sat-dva, osim zimus kad su ga policija i GSS tražili dan i noć.

- Taj su ga put pronašli rano ujutro uz cestu. Bilo je minus 22, ali on nije bio promrzao. Netko ga je držao kod sebe i ujutro pustio. Idem sad biciklom prema Pleternici. Moram ga naći - završava Duškova pomajka.

Dodano 9. rujna

Iz PU požeško-slavonske stiže obavijest kako je potraga za Duškom Jankovićem obustavljena jer je mladić pronađen sinoć oko ponoći u mjestu Stara Lipa nedaleko Požege. Kako neslužbeno doznajemo, policiju je obavijestila mještanka kod koje se našao u dvorištu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI