Oduševljen publikom: ¨Osjećao sam se kao Mišo Kovač¨ (video)

General Woo u požeškom Tom klubu
(FOTO: Mario Nakić)

07.09.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6844

"Bilo je odlično. Kada smo dolazili, znali smo da će biti dobro, ali ovo je iznad naših očekivanja. Publika je ovdje odlična, pjevali su refrene, dovršavaju skoro svaki stih. Ludnica. Na trenutke sam se osjećao kao Mišo Kovač", rekao nam je General Woo, popularni vukovarsko-zagrebački reper nakon sinoćnjeg koncerta u požeškom Tom klubu.



Woo je hrvatska hip-hop legenda jer je na sceni već 20 godina. Bio je član grupe Tram 11, a nakon njenog raspada započinje solo karijeru. U Požegi je sinoć promovirao netom objavljen album, a publika je već znala sve nove pjesme, što ga je oduševilo. S njim je došao njegov DJ i producent Dirty Hairy, Britanac koji zadnjih 7 godina živi u Zagrebu.


- Prvi put sam u Požegi i sviđa mi se. Imate odličnu slavonsku pizzu i hip-hop publiku. Ima nešto u malim gradovima u Hrvatskoj - rekao nam je Dirty Hairy, inače veliki zaljubljenik u gotovo sve glazbene žanrove.






Kao predgrupa Woo-u nastupili su lokalni reperi iz kolektiva Kreativni kaos: Tarantoo iz Nove Gradiške, Nellak iz Požege i Grozni iz Lipika. Požeška publika dobro zna i njihove pjesme pa su i ovog puta bili odlično prihvaćeni.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI