Borbeni Hajdukovci slavili na teškom terenu

Igrači Hajduka slave nakon postignutog gola
(FOTO: Mario Barać)

06.09.2014. | Mario Barać
Pregleda: 7387

Nogometaši pakračkog "Hajduka" savladali su rezultatom 2:0 "Zrinski" iz Jurjevca u utakmici 3. kola 4. HNL istok koja je danas odigrana na Gradskom stadionu u Pakracu.

Iako je utakmica odigrana u vrlo teških uvjetima, na mokrom i blatnom terenu, gledatelji su vidjeli zanimljiv nogomet u kojem su obje ekipe igrale otvoreno. Nogometaši "Hajduka" su pokazali veliku borbenost, ali su se i bolje snašli na teškom terenu i zasluženo došli do druge ovosezonske pobjede.

U prvom poluvremenu "Hajduk" je nakon vrlo lijepe akcije u vodstvo doveo Darko Kovačić. U nastavku je trener Slavko Vuić pogodio s izmjenama jer su Marko Giacometti i Valentino Jirasek, igrači koji su ušli s klupe, riješili pitanje pobjednika. Giacometi je prihvatio jednu odbijenu loptu na sredini terena, sjurio se prema golu, a njegov šut gostujući golman samo odbija do Jiraseka koji loptu lako sprema u mrežu.





- Danas smo pobijedili jednog jako dobrog protivnika. Mi smo bili bolji prvo poluvrijeme, oni drugo, ali smo uspjeli iz kontre zabiti drugi gol. Pred kraj smo imali još dvije "mrtve" šanse tako da je naša pobjeda zaslužena. Svojim dečkima čestitam na jako velikoj borbenosti i požrtvovnosti koju su pokazali. Danas smo igrali na terenu koji je bio u katastrofalnom stanju, ali je ova utakmica pokazala da mi dosta treniramo i radimo, fizički smo spremni i imamo snage za ovaj rang. Zato i idemo u srijedu tražiti bodove u Jelisavac - poručio je nakon utakmice trener Vuić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI