Pakračani pobjednici županijskog natjecanja ŠNIDOR

Županijske braniteljske igre ŠNIDOR 2014 u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

06.09.2014. | Mario Barać
Pregleda: 1612

S ukupno osvojenih 45 bodova ekipa HVIDR-a Pakrac ekipni je pobjednik jubilarnog 20. ŠNIDOR-a koji je danas održan u Pakracu. Uz domaćina i organizatora ovog netjecanja, u Pakracu su sudjelovali i članovi HVIDR-e Požega koji su osvojili drugo mjesto s 39 bodova dok je ekipa iz Lipika  osvojila 19 bodova i natjecanje završili na trećm mjestu.

U pikadu su ekipno najbolji Lipičani, a pojedinačno Nikola Jurišić (Lipik). U stolnom tenisu ekipno Požega, pojedinačno Damir Grgurić (Požega). Streljaštvo ekipno Požega, pojedinačno Mile Borić (Lipik), Ivica Tomić (Požega) i Darko Mercluft (Pakrac). U šahu najbolji ekipno su bili Pakračani, a Branko Jurić (Požega) najuspješniji pojedinac. U sportskom ribolovu slavio je Pakrac, a pojedinačno Željko Sliško (Požega), dok su u visećoj kuglani dominirali Pakračani Josip Dumančić i Drago Majcan. Ekipni pobjednici u boćanju su branitelji - invalidi iz Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI