Vaše fotografije: Počinje školska godina, a još nema mosta na Pakri

Fosna na Pakri kod bolnice - dok ne bude izgrađen most
(FOTO: Mario Barać)

06.09.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3263

Nakon što je rijeka Pakra u lipanjskoj poplavi srušila pješački most kod pakračke bolnice, građani koji stanuju u blizini su kao alternativni prijelaz postavili drvenu fosnu. Prijelaz je potreban onima koji idu u bolnicu, a posebno učenicima koji ovim putem idu u školu.



Čitatelj nam je poslao fotografije koje pokazuju kako fosna kao prijelaz postaje beskorisna čim padne jača kiša jer je rijeka preplavi. Ovaj "most" je opasan i nakon što se voda povuče jer fosna ostaje mokra i klizava. Da bi se uopće prišlo prijelazu, mora se proći kroz blato što fosnu čini još klizavijom i opasnijom.





Na prošloj sjednici Gradskog vijeća najavljeno je da bi do početka školske godine u funkciji trebao biti novi most.

- Izgradnja mosta na Pakri kod bolnice je u nadležnosti "Hrvatskih voda" i mi smo to aplicirali u njihov proračun. Na to ne možemo utjecati i ostaje nam samo čekati i moliti se da to bude što prije. Davor Novinc, voditelj Vodnogospodarske ispostave "Hrvatskih voda" u Daruvaru je nedavno najavio da će most biti u funkciji do polovine rujna. Rečeno mi je i da se most već radi u radionici, a nakon što bude odrađena priprema i betoniranje prilaza s obje strane, preostaje samo montirati most. Neka to bude odrađeno do kraja ovog mjeseca, ja ću biti zadovoljan - rekao je Davor Huška, gradonačelnik Pakraca.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI