Neučvršćeni šaht mu razbio auto, štetu morao platiti sam

Dario Danilović žali se na šaht u Ul. Pavla Radića
(FOTO: Anđelko Banović)

03.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 11287

Više od mjesec dana u Ulici Pavla Radića vozačima prijeti oštećen šaht. Na taj nam je problem ukazao Dario Danilović kojeg je šaht, 50-ak metara od raskrižja Zrinske i Pavla Radića „olakšao“ za gotovo tisuću kuna.

- Vozio sam se normalno i pokušavao izbjeći naše neuredne, neodržavane i preduboke šahtove. Iako tu prolazim svakog dana, slučajno sam prešao preko jednog. Prednji kotač je podigao neučvršćeni poklopac koji je potom udario u zadnji desni kotač automobila. Od siline udarca iskrivljena je zadnja vilica na autu, rasječena guma i slomljena felga. Policija je napravila očevid, sve su poslikali i zvali komunalnu službu. Čekali smo ih gotovo pola sata, ali gospoda uopće nisu došli. Policajci su otišli i rekli mi da ih čekam, ako mi se da – prepričava Dario.







Nakon toga je, dodaje, otišao u gradsku kuću kod komunalnog redara. Bilo je vrijeme godišnjih odmora, neki su bili i na bolovanju te su mu rekli da dođe za tjedan dana kad se svi vrate na posao.

- Kada su komunalni redari došli na posao, dobio sam broj od jednog gospodina i nazvao sam ga zbog naplate štete. Na to mi je on odgovorio da se uopće ne bavim time jer neću izvući ništa, nego ću još sam morati platiti sudske troškove – dodaje Danilović.

Štetu je na automobilu sanirao o vlastitom trošku, no najviše ga od svega smeta što šaht još uvijek nije popravljen te i dalje predstavlja opasnost za vozače.

Komentar na ovaj slučaj smo pismenim putem zatražili iz Grada Požege. Odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI