Judokan uspješan na turnirima u Mađarskoj i Rumunjskoj

Požeški džudaši u Rumunjskoj
(FOTO: JK Judokan)

01.09.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2018

Članovi požeškog džudo kluba Judokan sudjelovali su proteklog vikenda na dva međunarodna turnira, po jednom u Mađarskoj i Rumunjskoj.

Iz mađarskog grada Šikloša požeški su se džudaši vratili s četiri medalje. Marta Pamuklić i Dino Žečević osvojili su brončane medalje dok je Bruno Vuković osvojio dva srebra - jedno u svojoj i drugo u dvije godine starijoj dobnoj skupini. Na turniru u Mađarskoj sudjelovalo je 378 džudaša i 51 klub iz sedam zemalja.

U rumunjskom gradu Drobeta sudjelovalo je oko 800 džudaša iz 12 zemalja i 80 klubova. Najiskusnijim požeškim džudašima najviše muke zadali su rumunjski državni prvaci koji su ipak bili za nijansu bolji, izvijestio nas je Vjekoslav Radić, predsjednik JK Judokan.


Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su Luka Radić, Rafael Skeledžić i Bruno Milobara, a brončane Antonio Perić i Monika Markanjević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI