Hajduk u Čepinu poražen u sudačkoj nadoknadi

NK Hajduk Pakrac
(FOTO: Igor Pleša)

01.09.2014. | Mario Barać
Pregleda: 5222

Nogometaši "Hajduka" poraženi su u Čepinu od istoimene ekipe rezultatom 2:1 u utakmici 2. kola Međužupanijske regionalne nogometne lige. Pakračani su golove primili u sudačkoj nadoknadi i to nakon pogrešaka.

Trener "Hajduka" Slavko Vuić bez obzira na poraz nije bio nezadovoljan, a ističe da su njegovai igrači odigrali možda i najbolju gostujuću utakmicu od kada je on na klupu "Hajduka".

- Šteta je što smo nakon dvije pogreške primili dva gola. Prvi gol smo primili u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i tko zna kako bi se utakmica razvijala da smo na odmor otišli s 0:0. U nastavku smo dominirali, izjednačili preko Gorana Andričića i imali 3 "mrtve" prilike koje nismo iskoristili. Bila je i jedna jako dvojbena situacija u kojoj je lopta prešla gol liniju, ali pomoćni sudac nije ni trepnuo pa nam čisti gol ipak nije priznat. I onda u 95. minuti, umjesto da izbijemo jednu loptu, mi griješimo i domaćini postižu gol za pobjedu - rekao je Vuić.


Dodaje kako bi najpoštenije bilo da je utakmica završila 1:1.


- Nakon utakmice domaćini su mi rekli kako su ostali iznenađeni našom igrom i da nisu očekivali da možemo tako odigrati. Bilo je i onih koji su rekli priznali da smo, prema prikazanom, trebali i pobijediti. Ipak, poraženi smo od jako dobre ekipe i ja im čestitam na pobjedi. Treba biti pošten i reći da smo mi isto tako u prošlom kolu slavili golom u sudačkoj nadoknadi. To je nogomet - zaključio je trener Vuić.

"Hajduk" sljedeće subote u 3. kolu na Gradskom stadionu u Pakracu dočekuje "Zrinski" iz Jurjevca. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI