Šokirala se kad je doznala: Njezin mačak vodi dvostruki život

Mačak Ming
(FOTO: Screenshot)

31.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3100

Bilo je više slučajeva u svijetu zabilježeno da ljudi, uglavnom muškarci, budu uhvaćeni kako vode dvostruki život u dvije različite obitelji u kojima nitko nije znao za njegovu "prljavu tajnu" o onoj drugoj obitelji. Međutim, sada je prvi put službeno zabilježen gotovo identičan slučaj s mačkom.

Prema pisanju Huffington Posta, koji se poziva na novozelandski portal Stuff, sve je počelo 2000. godine kada je Alice Alexander iz Wellingtona u Novom Zelandu kupila sijamskog mačka kojega je nazvala Ming. Kada se njezina obitelj preselila u drugi grad, Ming je često znao odlutati da bi se kasnije vraćao potpuno sit. Njegovo lutanje postajalo je sve učestalije, da bi 2010. godine nestao.

Četiri godine kasnije, u svibnju 2014. Ming se pojavio pred ulazom u Alice-in dom i ponašao se pritom kao da se ništa nije dogodilo. Nakon kraće istrage Alice je otkrila da Ming živi dvostruki život kod obitelji Smith u njihovom susjedstvu. Alice je ostala šokirana. Smithovi ga zovu Cleo i nemaju pojma o njegovoj prošlosti kod Alice. Sad je u tijeku borba za skrbništvo nad mačkom, budući da obje obitelji tvrde da polažu pravo na istog mačka. Kako će se pravna zavrzlama riješiti i hoće li Ming uspjeti narušiti dobrosusjedske odnose, zasad još nije poznato.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI