Naoružajte se strpljenjem; nova pravila do 8. rujna

Zapovjednik PP Požega Goran Matijević i gradonačelnik Vedran Neferović
(FOTO: Lidija Galić)

27.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 6027

U Požegi je od danas na snazi privremena regulacija prometa. Razlog je Aurea fest zbog čega se očekuje veći broj posjtetitelja u našem gradu.

- U užoj gradskoj jezgri za očekivati je gužvu, velik broj pješaka i otežano prometovanje vozilima - istaknuo je na konferenciji za novinare gradonačelnik Vedran Neferović te pozvao sugrađane na toleranciju i strpljivost.

Na Trgu Svetog Trojstva promet će biti zatvoren od subote, 30. kolovoza od 6 sati do 8. rujna u 22 sata. Ulica Antuna Kanižlića bit će zatvorena 1. rujna 2014. 16 do 22 sata.  Parkiralište iza gradske kuće zatvoreno je još jutros i na njemu se neće moći parkirati sve do 8. rujna, do 22 sata.





- U tijeku je izrada sigurnosne prosudbe jer ove godine festival traje dulje nego dosadašnjih godina. Osim o prometu, pojačano ćemo voditi brigu o objektima koji će biti u funkciji festivala u vidu prevencije kaznenih djela krađa. Pozivamo građane da koriste okolne ulice i mjesta gdje je moguće parkiranje. Za parkirališta će biti otvorena dvorišta osnovnih škola u gradu te drugim lokacijama kako bi se izbjegle gužve ili nesreće - dodao je Goran Matijević, načelnik Policijske postaje Požega.

U pješačkoj će zoni djelatnici policije i ovom prigodom provoditi registraciju bicikala.
Policija apelira na vozače koji će tijekom festivala konzumirati alkohol da ne sjedaju za upravljač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI