Hajduk sezonu počeo pobjedom; gol pao u sudačkoj nadoknadi

Hajduk je pobijedio Graničar s 1:0
(FOTO: Igor Pleša)

23.08.2014. | Igor Pleša
Pregleda: 7654

Pakrački Hajduk pobjedom od 1:0, nad Graničarom iz Županje, otvorio je sezonu u četvrtoj Međužupanijskoj ligi.

Hajdukovci su odlično ušli u utakmicu te su od samog početka imali inicijativu, a protivnik je svoje prilike uglavnom čekao iz kontranapada. Pakračani su stvorili i nekoliko izglednih prilika, no ponovno su pokazali nedostatak mirnoće u završnici. Promašaji su gotovo kažnjeni kad su gosti u dva navrata izašli pred Stjepana Matijaševića, vratara Hajduka, koji je s nekoliko odličnih obrana uspio sačuvati mrežu.

U drugom dijelu Hajduk je također imao inicijativu, no bez izglednijih prilika. Ipak u 92. minuti utakmice, nakon odličnog ubačaja Gorana Andričića s lijeve strane, protivničku mrežu pogađa Valentino Jirasek koji je početkom drugog poluvremena zamijenio Filipa Matijaševića.







- Dominirali smo cijelu utakmicu, no opet smo imali problema s efikasnošću pa je utakmica bila mnogo neizvjesnija nego što je trebala biti. Da smo u prvom dijelu zabili dva pogotka vjerojatno bi pobijedili s tri ili četiri gola razlike - istaknuo je Darko Kovačić, kapetan Hajduka.

Pakračani u sljedećem kolu gostuju kod odlične ekipe Čepina i ova utakmica pokazat će pravu snagu pakračkog sastava.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI