Nebulozne opomene: Umjesto odgovora Budimir prijeti tužbom

Lucić i Budimir
(FOTO: Lidija Galić)

22.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 13576

Još uvijek nismo dobili odgovor iz Grada Kutjeva o slanju opomena zbog neplaćenih računa, a zbog navoda kako su opomene poslane zbog već plaćenih računa za komunalnu naknadu ili onih koji su odavno otišli u zastaru.

Umjesto odgovora na naš upit, poslan dan prije objave članka na e-mail adresu [email protected] (inače objavljenu na gradskoj službenoj stranici), gradonačelnik Josip Budimir danas nam je poslao Zahtjev za ispravkom po njemu netočnih informacija objavljenih u tom članku. U svome zahtjevu navodi kako novinar nije provjerio istinitost sugovornikovih tvrdnji u nadležnom upravnom odjelu Grada Kutjeva, pritom potpuno ignorirajući upit poslan na službenu e-mail adresu Grada.

Osim toga, Budimir priznaje kako je opomena gospođi iz Ovčara, o kojoj je riječ u navedenom članku, poslana zbog računa koji je otišao u zastaru i da će dug biti otpisan. Budimir u svom zahtjevu uz loš pravopis prijeti tužbom protiv 034portala. Njegov zahtjev u cijelosti možete pročitati ovdje.


S obzirom da još uvijek nismo dobili odgovor na pitanje koliko je takvih opomena (zbog plaćenih računa ili onih koji su otišli u zastaru) poslano na području u nadležnosti Grada Kutjeva, upit smo ponovno uputili direktno na adresu gradonačelnika Budimira koji nam se danas nije javljao na telefon.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI