Kruh, meso i vina Kutjeva d.d. od danas u centru Požege

Novootvorena prodavaonica Kutjeva d.d. u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

22.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 15981

Kutjevo d.d. otvorilo je danas u samom centru grada, u Ulici dr. Franje Tuđmana, prodavaonicu pekarskih proizvoda i mesa.  Na ovaj način svoje kupce žele poštedjeti gubitka vremena i strpljenja u velikim trgovačkim centrima. U ponudi su i svjetski poznata Vina Kutjeva d.d. te dio asortimana Đakovačkih vina.



U prodavaonici je ponuđeno 66 vrsta pekarskih proizvoda Požežanke poput kruha, kolača, lisnatih proizvoda s različitim punjenjima, slani program, šest vrsta sendviča s integralnim i bijelim brašnom te brašno Požežanke i Božjakovine. Petkom će u ponudi biti i sendviči s tunjevinom.







Posebnost Požežankinih proizvoda je Obiteljski kruh koji su prepoznali već mnogi kupci jer svojim okusom, izgledom i mirisom podsjeća na tradicionalni kruh.





U prodavaonici su ponuđene i sve vrste svježeg mesa Papuk: svinjetina, janjetina i junetina te domaći čvarci i mast.



Kutjevačka vina uvijek su idealan poklon i za muškarce i za žene, a zu tu su prigodu posebno namijenjeni poklon paketi po najpovoljnijim cijenama te knjige za ljubitelje vrhunske kapljice.





Radno vrijeme prodavaonice je svakog dana od 6 do 20 sati, a subotom od 8 do 13.
-Kupujete li u našoj novootvorenoj prodavaonici osim zadovoljstva kvalitetom proizvoda i cijenama ostat će vam vedro raspoloženje, vrijeme za šetnju gradom i novac za predah u omiljenom kafiću - poručuju iz Kutjeva d.d.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI