Sandstorm pomeli Brođani i Kutinjanke (foto)

Pobjednici turnira Sandstorm 2014.
(FOTO: Aleksandar Grlić)

16.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 8948

Na Sandstorm turniru u odbojci na pijesku koji se održava svake godine 15. kolovoza na terenima pored Gradskih bazena u Požegi nastupilo je čak 17 ekipa iz Slavonskog Broda, Kutine, Petrinje, Zagreba i Požege. Igralo se cijeli dan od jutra skoro do 20 sati. Kutinjanke Katarina Hrvatović i Ana Krakan su u finalu savladale Požežanke Ivanu Blažević i Martinu Pilaš (8:21). U jačoj, muškoj konkurenciji Brođani Ivan Džeba i Branimir Garić su finalu nadvladali Marina Androića i Josipa Obradovića (21:16, 22:20).






- Ovo mi je obrana naslova od prošle godine. Bilo je odlično. Kao i prošle godine organizacija je na nivou od pića i hrane do majice, novčane nagrade i druženja. Ekipa je toliko pozitivna i svaka im čast. Bio sam na puno turnira, ali rijetko je kad ovakva organizacija - rekao nam je pobjednik Ivan Džeba.






U borbi za treće mjesto Antonija Čeliković i Iva Papac su bile bolje od domaće ekipe koju su činile Ivana Nekić i Eva Stapić (18:21), a u muškoj kategoriji treće mjesto pripalo je Ivi Kelavi i Dadi Malenici koji su nadvladali Krešimira Prpića i Luku Hrgovića (21:15).





-  Turnir je trajao do 20 sati što je iscrpljujuće i za organizatore i za natjecatelja. Poslužilo nas je odlično vrijeme za igru, ne i za posjetitelje bazena, ali izbjegli smo preveliku žegu i zadovoljni smo. Iz godine u godinu Sandstorm se tradicionalno održava na Veliku Gospu, nekako se poklopilo da je to ove godine početkom vikenda, tako da nas je iznenadio broj ekipa - rekao nam je Krešimir Prpić, predsjednik odbojkaškog kluba "Sokol" i jedan od organizatora turnira.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI