Bjelovarčani u finalu bolji od lipičko-pakračkih ¨Mađioničara¨

Pobjednici amaterskog dijela turnira
(FOTO: Mario Barać)

15.08.2014. | Mario Barać
Pregleda: 4545

Bjelovarska ekipa "Policajac i banditi" u kojoj su igrali Mario Kelava, Dorian Rogović, Ivor Zeman i Mladen Melkić, pobjednici su amaterskog dijela 16. turnira u uličnoj košarci Streetballipik 2014. sinoć održanog u lipičkoj školskoj dvorani. Bjelovarčani su u finalnom dvoboju rezultatom 7:4 savladali lokalne haklere okupljene pod imenom "Mađioničari" za koje su nastupili Ivan Pušćenik, Dino Poliganović, Valentino Jirasek i Mario Barać. Treće mjesto osvojile su "Bakice" iz Novske koje su rezultatom 10:7 bile bolje od kutinskih "Kolega".

- Turnir je bio odličan, s nekoliko jakih ekipa i imali smo prilike igrati pravi hakl. Ovi mladi momci su me zamolili da s njima dođem u Lipik jer im je trebao prijevoz i eto na kraju smo osvojili turnir bez ijednog poraza - rekao je nakon turnira Mladen Melkić, "policajac" iz imena bjelovarske ekipe.







Zadovoljan je bio i Ivan Pušćenik, finalist i organizator rutnira. - Moram istaknuti da je turnir bio poseban jer smo imali ekipe iz Kutine, Požege, Bjelovara, Novske, Pakraca i Lipika i svi su ti momci u Lipik došli igrati košarku za prestiž jer nije bilo novčanih nagrada. Čestitam svima koji su sudjelovali. Šteta je što nas je poremetila kiša pa turnir nije odigran na košarkaškom igralištu kod Dječjeg doma gdje se i tradicionalno održava, nego u Školskoj sportskoj dvorani pa je bilo manje publike nego inače - rekao je Pušćenik.

Organizator se nada da će se danas vrijeme smilovati jer bi od 17 sati na domskom igralištu trebao početi profesionalni dio u kojem nastupa 10 ekipa. Ekipe će biti podijeljene u dvije skupine, a turnir i ove godine ima međunarodni karakter jer stižu dvije ekipe iz Slovenije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI