Zbog poplave mu umanjili račun za 17 kn: ¨Oni se nama sprdaju?¨

Drago Bursik je zbog pretrpljene poplave dobio račun za vodu umanjen za 17 kuna
(FOTO: Mario Barać)

12.08.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6053

Lipičanin Drago Bursik, stanovnik Ulice Ivana Mažuranića ili popularnijeg Dakićevog sokaka javio nam se danas nakon što je iz tvrtke "Vode Lipik" dobio, kako kaže, neobičnu obavijest o knjiženju.

U obavijesti iz Voda Lipik piše kako će mu ova tvrtka, temeljem odluke Nadzornog odbora, umanjiti iznos računa za vodne usluge za mjesec svibanj kao pomoć pri sanaciji štete od poplave i to u vrijednosti od 17,13 kuna, odnosno u vrijednosti povećane potrošnje u odnosu na potrošnju u posljednja tri mjeseca.


Klikni na fotografiju za uvećani pregled


- Ne znam je l` to mene netko pravi budalom ili se sprda - ogorčen je Bursik čiji je račun za vodu u svibnju bio 261,79 kuna.



Svibanjska poplava ispred Bursikove kuće

- Nisam očekivao nikakvu pomoć po tom pitanju, ali ovo je stvarno smiješno. Samo na pranje terase od mulja sam potrošio najmanje 10 kubika vode, a gdje je još i pranje kuće u koju mi je voda ušla? Da su rekli da nemaju novca i da nema nikakve pomoći, to bih shvatio i prihvatio ljudski, ali ovo... Hvala im na pomoći, ali stvarno nisu trebali - zaključuje Bursik.

Dodano 14. kolovoza

LINK Ovdje pročitajte odgovor iz Voda Lipik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI