U Kuzmici slavila Slavija, a u Trenkovu Sloga

NK Slavija pripreme
(FOTO: Anđelko Banović)

11.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3774

Na već tradicionalnom, petom po redu turniru u Kuzmici, ove je godine pojačana kvaliteta jer su sudjelovala i dva trećeligaška kluba. Uz domaće Tim osvježenje i NK Jakšić, nastupili su i nogometaši požeške Slavonije (juniorska selekcija) te pleterničke Slavije.

Na kraju je slavila Slavija koja je u finalu savladala Slavoniju rezultatom 4:0. U utakmici za treće mjesto između kuzmičkog Tim osvježenja i Jakšića bilo je puno neizvjesnije. Regularni dio završio je izjednačeno 3:3, a Jakšićani su bili precizniji u izvođenju jedanaesteraca te na kraju pobijedili s 8:7.

Proteklog vikenda održan je i turnir u Trenkovu na kojem su sudjelovale četiri momčadi koje se natječu u 1. ŽNL. Domaća Sloga je osvojila prvo mjesto nakon pobjede u finalu protiv Budućnosti iz Rešetara rezultatom 3:0. Za treće mjesto igrali su Croatia iz Mihaljevaca i novopečeni županijski prvoligaš NK Lipa. Croatia je bila bolja pobijedivši s 3:2.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI