Manekenke iz Obrtničke škole se pripremaju za Aurea fest (foto)

Mlade manekenke iz Obrtničke škole Požega
(FOTO: Aleksandar Grlić)

09.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10567

Učenice Obrtničke škole, među kojima su se našla i dvojica učenika, učile su kako hodati i pozirati na modnoj reviji Festivala mode i nakita koji će se održati 2. rujna u sklopu Aurea festa. Silvija Podoljak, direktorica Turističke zajednice grada Požege i sama se prošetala imaginarnom pistom. Kao nekadašnja manekenka pomogla je učenicama svojim savjetima.



- Ovo je proba za modnu reviju koju imamo u sklopu Festival mode i nakita. Taj dan je isplaniran tako da od 20 sati imamo modne revije koje vode manekenke Obrtničke škole. Osim toga, tog će dana sve trgovine i butici u gradu imati popularne cijene. Imam ovakvog iskustva, bavila sam se manekenstvom, želim pomoći curama, nekako im ugraditi samopouzdanje uoči festivala. Osim klasičnog marketinga, važna je i priča. Na svim festivalima rado sudjelujem jer upravo prema van iznosim tu neku priču - rekla nam je Silvija Podoljak, ovaj put u ulozi savjetnice budućim manekenkama i manekenima.







Učenicama, a posebno učenicima se malo teško skoncentrirati od smijeha i blica fotoaparata, no ostaje im još mjesec dana da se pripreme.

- Nije nam prvi put. Ništa ne znamo dok ne bude taj dan. Za sada je super, zezamo se i družimo. To nam je jedno životno iskustvo, tko zna, možda nas poslije ovoga netko uoči i krenemo u te vode. Jedino su nas malo visoke pet i okretanja na 60 stupnjeva mučili jer se kliže. Dečkima je bilo malo lakše. Osim ove revije ćemo imati i jednu posebnum baš u školi, gdje ćemo pokazati što smo same pravile. Sa svojim radovima smo već bile na obrtničkim sajmovima, u Brestovcu, Pleternici i Gimnaziji - ispričale su nam Katica Tadić, Lea Kao i Dorotea Jakobović; maturantice, krojačice i manekenke.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI