Požeština opet pliva: Najgore je u Požegi i Kaptolu (foto, video)

Voda stvara probleme mještanima Mihaljevaca
(FOTO: Anđelko Banović)

05.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 22227

Snažni pljuskovi popraćeni grmljavinom pogodili su Požeško-slavonsku županiju jutros u 9 sati. U trenutku dok ovo pišemo nevrijeme ne prestaje, a stižu dojave o lokalnim poplavama zbog problema oborinskih voda sa svih strana. Kako doznajemo u Centru 112, najviše je vatrogasnih intervencija u samoj Požegi, ponajviše na Sajmištu. Poplavljena su dvorišta i u obližnjim Alagincima, Mihaljevcima te na kaptolačkom području - u Kaptolu, Alilovcima i Novim Bešincima. U Trenkovu je grom udario u kuću.

Ovu videosnimku poslao nam je čitatelj iz Golog Brda pokraj Kaptola:




Dodano u 13,40




Požeški su vatrogasci imali najviše posla na Sajmištu, točnije u Ulici bana Pavla Šubića gdje je voda ušla u tri dvorišta i zaprijetila garažama te u Ulici kneza Višeslava. Opet je plivala i Mlinska ulica.

Na ulazu u prigradsko naselje Mihaljevce voda se slila iz obližnjeg kanala, ušla u nekoliko dvorišta i preplavila cestu.







Slično je i u Kaptolu, gdje je voda zaprijetila stanovnicima Cvjetne, Požeške i Zagradske ulice. U Cvjetnoj vode borbu s velikim nanosom blata, a u Požeškoj su vatrogasci ispumpavali vodu iz poplavljenog podruma.









U Alilovcima je zbog velike količine kiše poplavljena cesta koju su čistili mještani kako bi se njome moglo proći. Kako kažu, i njihova su dvorišta bila poplavljena, ali su uspjeli ubrzo sve očistiti.





U Alagincima su poplavljena dva dvorišta zbog kanala koji, kako tvrde mještani, nije prokopan dovoljnom dužinom.









Vaše fotografije iz Kaptola, Blacka, Požege, Alilovaca, Novih Bešinaca, Vetova, Turnića i Tekića:







































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI