Općina Kaptol organizira radionicu o energetskoj učinkovitosti

03.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3927

Nakon brojnih upita građana o objavljenom natječaju za energetski učinkovitu obnovu obiteljskih kuća i drugih objekata, u Općini Kaptol odlučili su provesti radnionicu na kojoj će građani moći saznati više o ovoj temi. Zakazana je za ponedjeljak, 4. kolovoza u 20 sati u prostorijama Općine.

"održat će se prezentacija programa Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Sama prezentacija vezana je prikupljanje dokumentacije kao i popunjavanje potrebnih obrazaca za  prijavu na natječaj koji je raspisan od Općine Kaptol. Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju ovoj maloj radionici kako bi se sredstva Fonda i Općine Kaptol što bolje i kvalitetnije iskoristila", objavljeno je na službenoj stranici Općine Kaptol.

Općina i Fond nepovratno će sufinancirati obnovu (postavljanje stolarije i/ili postavljanje toplinske izolacije) sa čak 65% ukupnih troškova. U sklopu radionice bit će nekoliko riječi i o mogućnosti kreditiranja preostalog potrebnog iznosa. Sam tekst javnog natječaja pogledajte ovdje.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI