Dosta im je obećanja: ¨Povjerovat ćemo tek kada vidimo bagere¨

Stanovnici Kožićeve još uvijek nemaju asfalt
(FOTO: Aleksandar Grlić)

01.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5179

Stanovnici Ulice Matije Kožića u Požegi nalaze se samo par stotina metara dalje od ulica dr. Ante Schwartza i Lovre Matačića u kojima je jučer održana prava fešta zbog dobivenog asfalta. Prema obećanju gradonačelnika Vedrana Neferović na jučerašnjoj konferenciji za medije i Kožićeva ulica bi se trebala konačno asfaltirati iduće godine. Oni pak kažu da ne vjeruju obećanjima dok ne vide bagere.

Prašina im ulazi u kuću

- Sada je obećao Neferović, prije njega su nam to isto obećavali Ronko, Skorup i Štirmer. Svi su obećavali i nitko ništa nije napravio. Susjed je sazidao kuću prije četrdeset godina, umro i nije dočekao. Obećali su da će nam dati asfalt s Ulicom dr. Schwartza. Evo, sad se asfaltira ulica koja je 15 godina stara, a kod nas ne rade ništa. Ovo je katastrofa, prašina nam ulazi u kuću. Znate li koliko tu ima djece? Moramo se spuštati u Frankopansku ulicu kako bi se vozili biciklom jer ne možemo u svojoj - kaže nam Dalibor Vukelić, stanovnik ove ulice.


Pijani rasvjetni stupovi


- Stalno moramo brisati prašinu i držati zatvorene prozore. U obećanja ne vjerujem dok ne vidim bager i ne počnu kopati. Prošle godine su samo nešto nasipali pa to onda ispere kiša. Stvarno je katastrofa koliko ima rupa. Djeca se ne mogu voziti biciklom, padaju s njega. Ima kuća koje su stare 60 godina, a mi nemamo asfalt. Imamo 15-ero djece u ulici - dodaje njegov susjed Zvonimir Matić.

Skrenuli su nam i pozornost na jedinstvenu turističku atrakciju ulice - "pijane" rasvjetne stupove. Svaki je postavljen pod drugim kutem.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI