Požeška hitna pomoć nije imala intervencija zbog vrućine

Ilustracija: Hitna pomoć
(FOTO: Anto Magzan/Večernji list/PIXSELL)

23.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2858

U Županijskom centru 112 doznajemo kako je tijekom jučerašnjeg dana Hitna pomoć na području Požeško-slavonske županije imala 30 intervencija i 14 sanitarnih prijevoza, što je oko 30 posto više od prosjeka. Usprkos tomu, Ljiljana Obšivač, voditeljica Hitne pomoći uvjerena je kako je to normalno i da visoka temperatura, koja je danas u Požegi dosegla 33 stupnja, nije imala velikog utjecaja na rad Hitne službe Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.

- Nismo imali ništa više intervencija nego što je to uobičajeno. Nisam primijetila nikakve promjene zbog visoke temperature. Ovdašnje se stanovništvo dobro čuva visoke temperature i sunca pa nema nikakvih problema - kazala je dr. Obšivač, koja je ponovila preporuke kako se kronički bolesnici, starije osobe i djeca posebno moraju čuvati izlaganja direktnom suncu u vremenu od 11 do 17 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI