Čuljak: Pokušat ćemo parirati Dinamu koliko možemo

Pero Čuljak
(FOTO: Bojan Miščević)

22.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7036

- Rijetko koja gostujuća momčad u Pleternici dolazi do bodova, tako da će se i igrači zagrebačkog Dinama na sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Slavije morati namučiti da bi pobijedili - rekao je Petar Čuljak, kapetan Slavije najavljujući sutrašnji nogometni spektakl u povodu 85. rođendana pleterničkoga kluba.

Zagrebački Dinamo dolazi u Pleternicu ravno s treninga iz Slovenije. Hrvatski nogometni prvak će protiv pleterničkog trećeligaša igrati u punom sastavu.

- Njima je utakmica protiv Slavije radna, ulazi u dio njihovih priprema. Stoga možemo očekivati dobru igru, neće nas štedjeti. Bilo bi irealno od nas kada bismo očekivali pobjedu protiv državnog prvaka, ali trudit ćemo se parirati i našim navijačima pružiti što bolju utakmicu. Bit će spektakl - najavljuje Čuljak i podsjeća kako je Slavija već igrala neriješeno protiv prvoligaša Šibenika u Kupu, ali Dinamo je ipak nešto drugo.


Utakmica će početi sutra (četvrtak) u 18 sati. Igrat će se na obnovljenom stadionu u Pleternici, prema Čuljkovim riječima najljepšem travnjaku u Slavoniji. Kompletan je stadion za ovu prigodu preuređen, a osim Dinamovaca gostovat će i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI