Čuljak: Pokušat ćemo parirati Dinamu koliko možemo

Pero Čuljak
(FOTO: Bojan Miščević)

22.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7044

- Rijetko koja gostujuća momčad u Pleternici dolazi do bodova, tako da će se i igrači zagrebačkog Dinama na sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Slavije morati namučiti da bi pobijedili - rekao je Petar Čuljak, kapetan Slavije najavljujući sutrašnji nogometni spektakl u povodu 85. rođendana pleterničkoga kluba.

Zagrebački Dinamo dolazi u Pleternicu ravno s treninga iz Slovenije. Hrvatski nogometni prvak će protiv pleterničkog trećeligaša igrati u punom sastavu.

- Njima je utakmica protiv Slavije radna, ulazi u dio njihovih priprema. Stoga možemo očekivati dobru igru, neće nas štedjeti. Bilo bi irealno od nas kada bismo očekivali pobjedu protiv državnog prvaka, ali trudit ćemo se parirati i našim navijačima pružiti što bolju utakmicu. Bit će spektakl - najavljuje Čuljak i podsjeća kako je Slavija već igrala neriješeno protiv prvoligaša Šibenika u Kupu, ali Dinamo je ipak nešto drugo.


Utakmica će početi sutra (četvrtak) u 18 sati. Igrat će se na obnovljenom stadionu u Pleternici, prema Čuljkovim riječima najljepšem travnjaku u Slavoniji. Kompletan je stadion za ovu prigodu preuređen, a osim Dinamovaca gostovat će i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI