Da bi izbjegao direktan sudar, naglo skrenuo i sletio s ceste (foto)

Prometna nesreća u Viškovcima
(FOTO: Anđelko Banović)

24.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 13378

U prometnoj nesreći, koja se dogodila iza 20 sati u Viškovcima kod Pleternice, jedna je osoba ozlijeđena - izvijestio je Centar 112.



Na mjestu događaja doznajemo da se radi o slijetanju osobnog automobila koji je udario u stablo pored ceste. Vozač je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega, a prilikom izvlačenja iz smrskanog automobila intervenirali su vatrogasci DVD-a Pleternica i JVP PSŽ. Izvukli su ga za jednu minutu pomoću hidrauličkog alata.


Dodano 25. srpnja


- 42-godišnji vozač osobnog automobila marke Renault, požeških registarskih oznaka, dolaskom na dio ceste ispred vrha prijevoja u Viškovcima pretjecao je osobni automobil VW, također požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnjak. Iz suprotnog smjera je nailazio automobil marke Seat, požeških registracija, kojim je upravljala 50-godišnjakinja. Da bi izbjegao direktan sudar sa Seatom, vozač Renaulta je naglo skrenuo udesno i tom je prilikom došlo do zanošenja i gubitka kontrole nad vozilom koje je sletjelo na travnatu površinu, udarilo u ploču za označavanje zapreka na cesti, preletjelo preko potoka i udarilo u zemljanu površinu. U prometnoj je nesreći 42-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog - izvijestila nas je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.







Fotografije DVD-a Pleternica:













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI