U Intersparu još ne znaju kad će početi izgradnja

Mjesto na kojem se treba graditi Interspar
(FOTO: Vjeran Blašković)

24.07.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 6715

Priča o Intesparu u Požegi krenula je još krajem 2012. godine kad je najavljena izgradnja kružnog toka na zapadnom ulazu u grad. Kružni je tok izgrađen, no od Intespara još ništa.

U svibnju prošle godine zagrebačka tvrtka Mid Bau nekretnine najavila je da će Intersparov trgovački centar u Požegi biti završen u roku deset mjeseci, odnosno u ožujku 2014. godine te da će posao naći više od 200 ljudi. Budući da se na mjestu budućeg poslovnog centra još uvijek ništa ne događa, uputili smo pismeni upit voditelju projekta Damiru Županiću. Zanimalo nas je hoće li i kada krenuti radovi, zašto se toliko dugo čeka na njihov početak, kad se planira završetak i kolika je ukupna vrijednost investicije. Odgovor donosimo u cijelosti.

- Zaprimili smo Vaš upit vezano za Trgovački centar u Požegi. Svjesni smo želje i potrebe za objavom novosti o projektu i interesa javnosti, no ovim putem bismo zamolili za strpljenje iz razloga što se Trgovački centar nalazi u fazi preprojektiranja uslijed gospodarske situacije, što je i uzrokovalo kašnjenje u realizaciji.


Lokacijska dozvola postoji  i trenutno se nalazimo u procesu formiranja zemljišta. Sve ostale detalje o projektu ćemo Vam rado prezentirati nakon što se ishodi građevinska dozvola - navodi se u odgovoru koji potpisuje Damir Županić, dipl. ing. građ.


Podsjetimo, trgovački centar, prema najavama iz svibnja prošle godine, trebao bi imati površinu od 14 tisuća četvornih metara i 20 prodavaonica različitih branši.

Prema neslužbenim informacijama trgovački bi centar u konačnici trebao biti veći od planiranog.

- Ne mogu Vam to sad potvrditi. ide se u preprojketiranje i to je sve što mogu za sada reći - ponovio je Županić. Nije želio prognozirati kad bi mogla početi izgradnja.
 




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI