Požežani, birajte: Koncert žestokih bendova ili ljetno kino?

Žestoko protiv vrućine
(FOTO: Aleksandar Grlić)

23.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5344

Ni sljedećeg vikenda neće nedostajati kulturno-zabavnih sadržaja u Požegi. Jedini je problem što su dva glavna događaja najavljena za isto vrijeme, no zato ćemo imati dobar izbor.

U sklopu Požeškog kulturnog ljeta Turistička zajednica Grada Požege i udruga KAMP organiziraju još jedan tradicionalni koncert žestokih alternativnih bendova "Žestoko protiv vrućine" u Tom klubu. Održat će se u subotu s početkom u 21 sat, ulazak je besplatan, a nastupit će zagrebačke grupe Abergaz, Faraon Slavko i Hesperian Death Horse. Najavljena je i tombola, a nagrade su ulaznice za Ferragosto festival u Orahovici, majice i bedževi.

U isto vrijeme, dakle u subotu u 21 sat, na livadi pored Orljave bit će prikazan film "Svećenikova djeca". Udruga PUMA ovim filmom započinje novu sezonu Kina pod zvijezdama koje se lani pokazalo iznimno uspješno. Ni ovdje se ulaz ne plaća, a organizatori se nadaju lijepom vremenu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI