Hajpek osvojio prvo mjesto na završnici u Splitu

Sportske igre mladih - šah
(FOTO: S.I.M.)

19.07.2014. | J. Bešlić/S.I.M.
Pregleda: 2935

Talentirani požeški šahist Erik Hajpek osvojio je danas prvo mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu.

Turnir u šahu igrao se švicarskim sustavom a natjecalo se 10 igrača. Hajpek je u pet mečeva ostvario četiri pobjede i jedan poraz. Po dodatnom kriteriju osvojio je prvo mjesto. Mladi Erik je 2005. godište a natjecao se u kategoriji 1999. i mlađi te je zbog toga njegov rezultat još značajniji.




Erik je bio jedini požeški predstavnik u petoj smjeni, a već sutra u Split putuje šesta smjena sa 12 odbojkaša iz ekipe „Sokoli“ i njihov voditelj Ruda Đurčević. Na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu će od 3. srpnja do 16. kolovoza kroz 13 smjena ukupno boraviti 120 djece i mladih te 21 voditelj s područja Požeško-slavonske županije.


U prvih pet smjena već je bilo 35 djece i 11 voditelja dok će u preostalih osam smjena u Split putovati još 85 natjecatelja i 10 voditelja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI