Ivanov u:Plug dobio početnih 25.000 eura za razvoj startupa

Ivan Jelušić
(FOTO: Zimo.dnevnik.hr)

18.07.2014. | Zimo/M. Nakić
Pregleda: 9263

Ivan Jelušić, mladi i poduzetni inovator iz Kaptola te student elektrotehnike u Osijeku postiže velike uspjehe s izumom koji je kreirao skupa s još dvojicom mladih entuzijasta iz Osijeka i Skopja. Njihova u:Plug utičnica za struju, koja ujedno služi i kao punjač za mobitel, predstavljena je investitorima u bugarskom akceleratoru Eleven. Tamo im je osigurana početna investicija od 25.000 eura, a na raspolaganju su im još 75.000 eura koje mogu zatražiti u idućih mjesec dana. Zajedno s ostalih osam timova koji su osigurali investiciju, u:Plug će proći kroz tromjesečni Elevenov program, gdje će naučiti kako posložiti stvari i pripremiti se za proizvodnju, objavio je portal Zimo.

- Prije nego što smo saznali rezultate odbora za investicije, proveli smo dva dana mentoringa u njihovim prostorima u Sofiji, gdje smo se pripremali za finalni pitch pred investitorima. Od velike pomoći su nam bili timovi iz Hrvatske koji su već prošli Elevenov program. Od njih smo naučili vrlo dobre savjete vezane za naše proizvode i za samu pripremu programa. Vjerujem kako ćemo nakon prva tri mjeseca preseliti ured u Hrvatsku te da ćemo ovdje nastaviti razvoj tvrtke - rekao je Ivan Jelušić za portal Zimo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI