Papuk pobijedio 3:1 pa ispao nakon penala (video)

20.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9282

Odlična igra i borbenost Veličana nije bila dovoljna da u nedjelju navečer prođu kvalifikacije i plasiraju se u 3. hrvatsku nogometnu ligu. Pobjedom 3:1 protiv Nogometnog kluba Tomislav Pan iz Donjih Andrijevaca kod Slavonskog Broda, NK Papuk je izborio tek jedanaesterce jer su igrači Tomislava u prvoj utakmici slavili istim rezultatom. U jedanaestercima su gosti imali više spretnosti i sreće.

No, krenimo od početka. Veličani su odmah od starta dali do znanja kako idu na uvjerljivu pobjedu. Bruno Boban zabija prvi gol u 38. minuti, što je dalo nadu brojnim navijačima Papuka, a skupila ih se puna zapadna tribina. Početkom drugog poluvremena nižu se prilike na obje strane, a gledatelji uživaju u dobrom nogometu. Ivan Peharda postiže zgoditak u 62. minuti i povećava vodstvo Papuka. U tom je trenutku bio izvjestan prolazak Veličana, no momci se ipak nisu smjeli opustiti. Nakon nekoliko bezuspješnih akcija, igrači iz Donjih Andrijevaca uspijevaju u 75. minuti zabiti taj gol, koji se kasnije pokazao fatalan za Veličane. Strijelac je bio Stjepan Tolić. Mitrović ipak u 86. minuti vraća nadu za Papuk i osigurava jedanaesterce.

Ovo su najzanimljiviji trenutci pucanja jedanaesteraca i slavlje igrača Tomislava, kao i tuga Veličana na kraju:





- Mi smo mlada momčad. Igrali smo izvrsno, ali nas je neiskustvo na kraju stajalo pobjede. Nismo se ove godine plasirali, ali vjerujem da iduće godine hoćemo - kazao je nakon utakmice Damir Bognar, trener NK Papuk.

Gostujući je trener bio pun lijepih riječi za domaću momčad:
- Žao mi je što je jedna od ove dvije ekipe morala ispasti. Očaran sam današnjom igrom Papuka i smatram da je to jedna od najkvalitetnijih momčadi u ovom dijelu Hrvatske - komentirao je Irfan Islami, trener NK Tomislav Pan iz Donjih Andrijevaca za 034portal.

Obojica su se složili kako su u uzvratnoj utakmici suci predvođeni Antom Vučemilovićem bili korektni. Inače, valja istaknuti kako je gostujuća ekipa imala veliku potporu stotinjak vatrenih navijača, koji su tijekom cijele utakmice sa sjeverne tribine pjevali, navijali i bodrili svoje nogometaše.

FOTO Pogledajte fotogaleriju


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI