Mlečani prvaci treću godinu zaredom: ¨Nemamo konkurencije¨

Mleko - pobjednička ekipa Košarkaške lige Požega
(FOTO: Mario Nakić)

04.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5122

U najmanje neizvjesnom finalu u povijesti Košarkaške lige Požega ekipa Mleko je treću godinu zaredom osvojila naslov prvaka. Nakon pobjede sa 17 koševa razlike u prvoj utakmici, Mlečani su sinoć s još većom lakoćom svladali ekipu Agronom-Penzići nevjerojatno visokim rezultatom 91:38.

Već na početku sve je bilo jasno. Penzići su nastupili bez dvojice standardnih igrača, a Mlečani ih nisu štedjeli. Nakon prve četvrtine imali su 20 koševa prednosti, da bi tu prednost u nastavku utakmice samo povećavali. U ekipi Penzića istaknuo se Nikola Belak, ali sam nije mogao učiniti puno. Na kraju je za najboljeg igrača cijelog natjecanja izabran igrač pobjedničke ekipe Dario Pejnović, dok je najbolji strijelac lige Nikola Baran iz ekipe Plamen.




- Nedostaje nam playmaker, koji je ozlijeđen, nemamo adekvatnu zamjenu pa nismo ni mogli očekivati bolji rezultat. Ostali dečki nisu u kondiciji i još nam nisu došla dva ključna igrača. Ja sam učinio koliko sam mogao, ali izgorio sam - rekao nam je nakon utakmice Nikola Belak, predstavnik Penzića.


- Žao mi je što su protivnicima nedostajala dva igrača, ali mislim da oni ne bi ništa bitno promijenili. Oni su pokazali fer borbu i borili su se, nisu odustajali, ali mislim da smo bolji. Na kraju krajeva, treću godinu smo prvaci. U ovoj ligi mi nemamo konkurenciju. Došla je ekipa iz Slavonskog Broda, koja je druga u njihovoj ligi, mi smo i njih razbili. Naša ekipa igra u KK Požega, u 2. ligi - rekao je Marko Leko, predstavnik pobjedničke ekipe Mleko.


Klikni na fotografiju za uvećani pregled

U pobjedničkoj ekipi igrali su Martin Bušić, Dario Pejnović, Ivan Raguž, Ante Ćališ, Goran Benić, Ivan Alerić, Josip Bilandžija i Marko Leko.

U utakmici za treće mjesto, između Plamena i Katoličke gimnazije, pobijedio je Plamen rezultatom 73:71.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI