Izradite poslovni plan i preuzmite inicijativu u traženju zaposlenja

Predstavljanje projketa Veleučilište
(FOTO: Lidija Galić)

03.07.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4920

Veleučilište u Požegi je na svojim stranicama objavilo natječaj za besplatnu edukaciju u sklopu projekta "Studentski poduzetnički inkubator: Znanjem do radnog mjesta". Tijekom 120 sati 40 će nezaposlenih naučiti nešto više o poslovnim ciljevima, računovodstvu, zakonodavstvu, financijskom planiranju i drugim znanjima nužnim za izradu poslovnog plana.

- Prijaviti se mogu nezaposleni izvanredni studenti Veleučilišta u Požegi, dugotrajno nezaposlene osobe sa završenom srednjom školom te nezaposlene osobe s invaliditetom. Prijave traju osam dana nakon čega ćemo izabrati 40 kandidata. Edukacija je besplatna, a provodit će je certificirana tvrtka iz Pule od 25. kolovoza u našim prostorijama - izjavio je Berislav Andrlić, v.d. prodekana za razvoj Veleučilišta u Požegi.

Cilj edukacije koju sufinacira Europska unija je razvoj vlastite poslovne ideje. Deset najboljih polaznika dobiva poslovni plan i priliku da ga predstavi.


- Bit će osposobljeni da predlože svoje poslovne ideje. U suradnji s našim nastavnicima će izraditi poslovni plan po metodologiji upravljanja projektnim ciklusom u EU. Odabrat će se deset najboljih koji će biti potpuno izrađeni. Poslovni plan će moći koristiti za samozapošljavanje, podizanje kredita ili predlaganja originalne poslovne ideje nekom gospodarstveniku. U planu je i susret gospodarstvenicima naše županije i netko će od njih možda reći: "Zaposlit ću tu osobu jer ima dobru poslovnu ideju". Bit je da na kraju ideje ne ostanu na papiru - pojasnio je Andrlić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI